ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

E-Xydas
Η εταιρία Χαϊτίδου Σταματία είναι μια οικογενειακή επιχείρηση και δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των λευκών συσκευών εδώ και 3 δεκαετίες.
INTERNET

Το E-Xydas.gr προσφέρει όλη την γκάμα των προϊόντων μας με ένα κλικ. Θα βρείτε εκατοντάδες προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές, ευέλικτους τρόπους πληρωμής και άμεση εξυπηρέτηση μέσω τηλεφώνου ή email!

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Εκτός του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και των καταλόγων μας, μπορείτε να αγοράσετε τα E-Xydas πρϊόντα στο κατάστημά μας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!

Η Ιστορία Μας

Ο χώρος των ηλεκτρικών ειδών είναι οικογενειακή παράδοση. Εδώ και τρεις δεκαετίες ασχολούμαστε με το λιανικό εμπόριο έχοντας το φυσικό κατάστημα μας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης(Εγνατία 84). Η πολυετή εμπειρία μας, η άψογη εξυπηρέτηση, η απόλυτη εμπιστοσύνη που μας έχουν δείξει τόσα χρόνια οι πελάτες μας, αποτελούν εγγύηση ότι και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα ανταπεξέλθει πλήρως στις νέες απαιτήσεις του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στις χαμηλότερες τιμές τα προϊόντα μας και να αποτελέσουμε μια ασφαλή και αξιόπιστη επιλογή για τις ηλεκτρονικές αγορές των πελατών μας. Θα χαρούμε να μας επισκεφτείτε στην φυσική μας έδρα (Εγνατία 84, 1 όροφος ) και να διαπιστώσετε την υπευθυνότητα και την αξιοπιστία μας.

Με εκτίμηση
Χαϊτίδου Σταματία