ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ

Οι Χαμηλότερες Τιμές

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στον χώρο αυτό από το 1980. Βασική πολιτική μας είναι να έχουμε ανταγωνιστικές τιμές και να προσφέρουμε πάντα τιμές που είναι κοντά στις χαμηλότερες του ανταγωνισμού.

Τα κόστη μας είναι χαμηλά, γι' αυτό κερδίζετε περισσότερα

Ένας από τους λόγους για την επέκτασή μας στο διαδίκτυο με το E-Xydas.gr είναι επειδή τα κόστη στο διαδίκτυο είναι χαμηλότερα. Αυτό σημαίνει ότι τα προϊόντα μας εδώ μπορεί να είναι χαμηλότερα από την τιμή που θα βλέπατε σε μια βιτρίνα, ακριβώς επειδή δεν υπάρχουν φυσικά κόστη.

Θέλετε τις χαμηλότερες τιμές; Διαπραγμάτευση τιμών.

Το E-Xydas.gr δίνει την δυνατότητα σε όλους πελάτες μέσω της ειδικής φόρμας ‘Διαπραγμάτευση τιμής’ που υπάρχει σε κάθε προϊόν, να ζητήσει καλύτερη τιμή για κάποιο προϊόν. Πολλές φορές η προμηθεύτρια εταιρία προβαίνει σε κάποιες εκπτώσεις για τις οποίες μπορεί να μην έχουμε ενημερωθεί εγκαίρως ώστε να αλλάξουμε τις τιμές μας στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Συνιστούμε σε όλους τους υποψήφιους πελάτες μας να επικοινωνούν με το κατάστημα είτε τηλεφωνικά στο 2310-280-371τις εξής ώρες: Δευτέρα-Παρασκευή από τις 09:00 - 20:00 και Σάββατο από τις 09:00 - 14:00 είτε μέσω της ειδικής φόρμας ‘Διαπραγμάτευση τιμής’ ώστε να ζητήσουν μια καλύτερη τιμή για ένα προϊόν.