Hitachi R-W660PRU7 GGR από 1.240,00€ – E-Xydas
Διαπραγμάτευση Τιμής για το R-W660PRU7 GGR

Ζητήστε μια καλύτερη προσφορά για αυτό το προϊόν.
Το κατάστημα θα σας απαντήσει εντός 48 ωρών.
Σημείωση: Το κατάστημα δεν είναι υποχρεωμένο να δεχτεί την προσφορά σας. Σε παράλογες προσφορές δεν απαντούμε.

Μήνυμα


ή καλέστε τώρα στο 2310-280-371

Δεκτές είναι όλες οι πιστωτικές κάρτες VISA και MASTERCARD όλων των τραπεζών εκτός Εθνικής. Δόσεις γίνονται μόνο εντός καταστήματος.

E-Xydas  ›  Οικιακές Συσκευές  ›  Ψύξη  ›  Side by Side  ›  Αντικείμενο #CMAF97y4SoQrZIi
Εκτύπωση Email Μοιράσου στο Facebook Tweet

Hitachi R-W660PRU7 GGR

Αντικείμενο #CMAF97y4SoQrZIi

Αρχική Τιμή: 1.990,00€
Μόνο 1.240,00€
Κερδίζετε 750,00€
Εγγυημένα Χαμηλότερη Τιμή
ΠΟΣ
E-Xydas ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ (εντός Θεσσαλονίκης)

Εγγύηση Κατασκευαστή: 24 μήνες

E-Xydas Αγορασμένο από την Ελληνική αντιπροσωπεία

Θέλετε το Προϊόν σε
Ακόμα Χαμηλότερη Τιμή;

καθόλου διαπραγματεύσεις σήμερα. Γίνε ο πρώτος!

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

Πίσω στην κορυφή

Hitachi R-W660PRU7 GGR

Hitachi R-W660PRU7 (GGR) Γκρι Ψυγείο Ντουλάπα

Ενεργειακή κλάση Α+
Full Νο Frost / 4 πόρτες
Σύστημα ψύξης Dual Fan Cooling
Συμπιεστής τεχνολογίας Inverter
Καθαρή Χωρητικότητα: 540 λίτρα (396 λίτρα συντήρησης και 144 λίτρα κατάψυξης)
Μικτή Χωρητικότητα: 586 λίτρα (414 λίτρα συντήρησης και 172 λίτρα κατάψυξης)
Οθόνη Αφής
Χώρος Fresh Select
Εξωτερικό βρυσάκι παροχής κρύου νερού (Water Dispenser)
Φωτισμός LED στη συντήρηση & στην κατάψυξη
Κρυστάλλινα ράφια αντοχής / Ρύθμιση ραφιών
Μεταφερόμενη και περιστρεφόμενη θήκη παγοκύβων
Ηλεκτρονικός έλεγχος θερμοκρασίας με μικροϋπολογιστή
Φίλτρο Nano Titanium
Χρώμα: Γκρι με κρυστάλλινη επένδυση στις πόρτες
Διαστάσεις (ΠxYxB) εκ: 85,5 X 183,5 X 73,7
Εγγύηση: 4 χρόνια, 10 χρόνια στον συμπιεστή
Ανάλυση Χαρακτηριστικών

Σύστημα ψύξης Dual Fan Cooling:Ξεχωριστοί ανεμιστήρες για κάθε τμήμα - Με το σύστημα ψύξης Dual Fan Cooling διοχετεύεται η βέλτιστη ψύξη ανεξάρτητα, σε συντήρηση και κατάψυξη, γεγονός που δεν θα ήταν εφικτό μόνο με έναν ανεμιστήρα. Με το βελτιωμένο σύστημα Dual Fan Cooling εξασφαλίζεται εξοικονόμηση ενέργειας και δυνατή ψύξη με την υποστήριξη των δύο ξεχωριστών αισθητήρων Eco Thermo σε κάθε τμήμα του ψυγείου, οι οποίοι ανιχνεύουν τις αλλαγές της θερμοκρασίας.
Συμπιεστής Τεχνολογίας Inverter: Ο υψηλής ακρίβειας και μεγάλης αντοχής Inverter συμπιεστής έχει την ικανότητα να παράγει μεγάλες ποσότητες ψυχρού αέρα και σε συνδυασμό με τη βοήθεια του μικροϋπολογιστή επιτυγχάνει βέλτιστη λειτουργία με ελάχιστη σπατάλη ενέργειας.
Dual Sensing Control:Με δύο ξεχωριστούς αισθητήρες Eco Thermo έναν στο τμήμα της συντήρησης και έναν στο τμήμα της κατάψυξης, ανιχνεύονται καλύτερα οι αλλαγές θερμοκρασίας σε κάθε τμήμα, προκειμένου να διατηρείται η ιδανική θερμοκρασία κάθε στιγμή.
Λειτουργία κάτω από διακύμανση τάσης: Τα ψυγεία της Hitachi που ενσωματώνουν την τεχνολογία Inverter μπορούν να λειτουργήσουν ακόμα και σε συνθήκες μεγάλης διακύμανσης τάσης χωρίς ειδικό σταθεροποιητή.
Σημαντική Εξοικονόμηση Ενέργειας: Ελέγχοντας την ποσότητα του ψυχρού αέρα που παράγεται αλλά και σε ποιο τμήμα του ψυγείου διοχετεύεται, εξασφαλίζεται ότι δεν υπάρχει σπατάλη ενέργειας με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται πιο αποτελεσματική λειτουργία και εξοικονόμηση ενέργειας.
Χώρος επιλεγόμενης λειτουργίας: Ο χώρος μπορεί να χρησιμοποιηθεί με δύο τρόπους ανάλογα αν επιθυμείτε να αποθηκεύσετε αλλαντικά και τυριά ή λαχανικά. Ένας διακόπτης σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε την αντίστοιχη λειτουργία, ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.
Ιδανική υγρασία: Το κάλυμμα πάνω στη θήκη λαχανικών επιτρέπει την έμμεση ψύξη του χώρου, προκειμένου να εξασφαλίζεται το ιδανικό επίπεδο υγρασίας για τα λαχανικά μέσα στη θήκη.
Αποθήκευση λαχανικών σε δύο επίπεδα: Αν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε τον χώρο επιλεγόμενης λειτουργίας, προκειμένου να αποθηκεύσετε λαχανικά, τότε αποκτάτε ένα δεύτερο χώρο αποθήκευσης λαχανικών και φρούτων.
Εξωτερικό βρυσάκι νερού: Απολαύστε καθαρό νερό - Για να πιείτε νερό, απλώς γεμίστε με εμφιαλωμένο νερό ή νερό βρύσης το ειδικό δοχείο, το οποίο αποσπάται για εύκολο καθάρισμα.
Οθόνη Αφής: Η προηγμένη οθόνη αφής στην πόρτα, σας επιτρέπει να επιλέγετε τη ρύθμιση που επιθυμείτε με ένα απλό άγγιγμα, ενώ χάρη στην κρυστάλλινη επιφάνειά της είναι εύκολη στο καθάρισμα.
Μεταφερόμενη και περιστρεφόμενη θήκη παγοκύβων: Μπορείτε να μεταφέρετε τη θήκη παγοκύβων ή ακόμα να την αφαιρέσετε για περισσότερο χώρος αποθήκευσης και μεγαλύτερη άνεση.
Ευρύχωρα κρυστάλλινα ράφια αντοχής: Τα ράφια αντέχουν στις γρατζουνιές, διαθέτουν πυράντοχο κρύσταλλο και δέχονται μέχρι 100 κιλά* βάρος το κάθε ένα

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: Hitachi

Πίσω στην κορυφή

Περισσότερα από κατασκευαστή Hitachi

Περισσότερα από Hitachi στην κατηγορία Side by Side

ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ: 2 ΧΡΟΝΙΑ

Πίσω στην κορυφή

Η αγορά σας είναι προστατευμένη με Εγγύηση Κατασκευαστή. Δείτε περισσότερα.